WhatsApp op computer

WhatsApp op computer

Heb jij dat ook, dat als je een bericht via WhatsApp stuurt, dat het best wel lang duurt voordat je dit ingetypt hebt? Zal vast aan mijn leeftijd liggen (50), want mijn kinderen typen razendsnel met twee duimen. Ze proberen het mij ook aan te leren, maar vooralsnog houd ik het op één vinger. Niet echt efficiënt.

Maar gelukkig is daar een oplossing voor. WhatsApp via de computer. Gewoon typen via je laptop of toetsenbord van je computer. Daar kunnen zelfs de duimen van mijn kinderen niet tegenop.

Hoe installeer je WhatsApp op je computer:

Web Whatsapp

  • Ga naar je telefoon naar instellingen, WhatsApp Web/Desktop
  • Scan QR-code en scan de code en voilà, je kunt whatsappen op je telefoon.

Uiteraard heb je wel een internetverbinding nodig en moet je telefoon in de buurt van de computer zijn.

Succes, laat mij even weten of je hier wat aangehad hebt.

Hartelijke groet,

Heleen