Secretarial Services 20 jaar

Secretarial Services 20 jaar

En dat vier ik graag met jou met superleuke cadeaus.

20 jaar geleden eindige mijn arbeidscontract. Ik had 13 jaar bij KPMG en een jaar bij een makelaarskantoor gewerkt als secretaresse. Ik dacht: wat nu?! Mijn zussen oriënteerden zich in die tijd op het opstarten van een servieswinkel en gingen naar een voorlichtingsdag van de KvK. Ik ging gezellig mee en zo ontstond Secretarial Services. Overigens hebben mijn zussen die servieswinkel niet doorgezet.

Ik begon klein met notuleren, het uittypen van interviews, helpen bij de administratie en later als interim-secretaresse. Langzamerhand groeide mijn bedrijf en in 2008 zette ik mijn eerste training op: Notuleren op de laptop. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik besloot meer de kant van trainingen op te gaan. En nu dus 20 jaar later, geef ik alleen nog trainingen en notuleer ik nog voor de horeca. En ik vind het leuk!! Ik ben zo blij dat 20 jaar geleden mijn contract niet verlengd werd en mij dit nieuwe kansen gaf. 

Mijn cadeaus aan jou

20 jaar is geen officieel jubileum. Toch zeker de moeite waard om te vieren. En dit doe ik natuurlijk graag met jou. Daarom heb ik een paar mooie aanbiedingen:

Boekje Nederlandse taal

20 mensen ontvangen van mij het boekje over de Nederlandse taal met de meest voorkomende regels uit de Nederlandse taal. Wil je deze ontvangen? Stuur mij dan voor 23 september 2022 een mail ([email protected]) met je adresgegevens.

Een cadeau van € 325,-!

En dit vind ik zelf nog wel het mooiste cadeau dat ik jou kan geven. Een supermooie aanbieding voor een superleuke, inspirerende dag, de SuperTurbodag. Een hele dag snuffel je aan verschillende cursussen. Zo krijg je op één dag een brok aan informatie.

Onderwerpen zijn:

  • Nederlandse taal
  • modern schrijven
  • timemanagement
  • communicatie
  • Outlook
  • assertiviteit.

Diegenen die al een keer een training bij mij gevolgd hebben, krijgen € 325,- cadeau! Deze dag kost je namelijk slechts € 125,- in plaats van de reguliere € 450,- voor een dagtraining. En als je nog geen training bij mij gevolgd hebt, is je cadeau € 200,- en betaal je dus maar € 250,-. Alsnog een hele mooie aanbieding al zeg ik hetzelf. Bedragen zijn exclusief btw. 

De training is 6 december in Woerden van 9.30 – 16.30 uur. Uiteraard word je deze dag helemaal in de watten gelegd met koffie, thee, lekkers en een heerlijke lunch.

Wat denk je? Zie ik jou ook 6 december? Leuk om je dan weer te zien of te ontmoeten. Natuurlijk ben je ook welkom op een van mijn andere trainingen. 

Hartelijke groet,

Heleen