15 jaar Secretarial Services!

15 jaar Secretarial Services!

Secretarial Services bestaat 15 jaar en daar ben ik best trots op. In die 15 jaar heb ik veel klanten ondersteund. Ik ben mijzelf steeds meer gaan ontwikkelen en professionaliseren. Van het verwerken van kleine administraties ben ik uitgegroeid naar interim-secretaresse en geef ik trainingen. Deze combi is ontzettend leuk en afwisselend. De rode draad blijft toch wel mijn ervaring als secretaresse. Ook in mijn trainingen komt dit goed van pas. Ik ben er ook trots op dat klanten van het eerste uur nog steeds een beroep op mij doen.

Ik heb deze mijlpaal natuurlijk niet alleen bereikt. Zonder het vertrouwen van mijn klanten, was ik nergens gekomen. Ik ben hen dan ook heel dankbaar.

15 jaar, dat moet natuurlijk gevierd worden. En dat doe ik graag met jullie met:

  • een verrassingspakket
  • high tea donderdag 11 mei
  • naslagboekje regels Nederlandse taal


Verrassingspakket
Wil jij ook zo’n heerlijk pakket met allerlei lekkers? Volg dan een training bij mij. Iedere 15e cursist, de 30ste, de 45ste enz. ontvangt zo’n heerlijk pakket.

High tea donderdag 11 mei
Het secretaressevak verandert. Het  groeit van mbo- naar hbo-niveau. Banen op niveau 2 en 3 verdwijnen, managers gaan meer zelf doen. Wat betekent dit nu in de praktijk. En hoe stel je nu je toekomst zeker?

Ik ben heel benieuwd hoe jij dit ervaart. Merk je veranderingen in de markt? Hoe is dit bij jou op je werk? Daarom wil ik op 11 mei graag hierover met jullie praten. En wat is er leuker om dit te doen tijdens een high tea? De high tea betaal ik, de input leveren we samen. Doe je mee? Stuur dan een mail naar [email protected]. Er is plaats voor 10 personen. Locatie is in Noord-Holland, in de buurt van Amsterdam.

Naslagboekje regels Nederlandse taal
Tijdens mijn trainingen en ook bij mijn werk als interim-secretaresse merk ik vaak dat secretaresses moeite hebben met de Nederlandse taal. Op zich niks geks aan, Nederlands is gewoon een moeilijke taal. Om jullie te helpen, heb ik een handzaam naslagboekje gemaakt met daarin de meest gebruikte regels uit de Nederlandse taal. Iedere cursist in 2017 en mijn klanten ontvangen dit boekje gratis.

Taalboekje

Ik zie je graag op een van mijn trainingen. Je ontvangt dan het naslagboekje en wie weet ontvang jij zo’n mooi pakket.

Groeten,

Heleen Valkema