Cursus: Nederlandse taal
Naam: Jasna Ilic
Bedrijf: Wooncompagnie
Beoordeling: 10

Heleen hielp mij meer dan een jaar met de Nederlandse taal. Nederlands is niet mijn moedertaal en daarom is deze training als maatwerk op mijn zwakke punten afgestemd. Heleen heeft mij supergoed geholpen en daardoor heb ik  meer vertrouwen gekregen hoe ik een e-mail naar de klanten toestuur. Deze training paste veel beter bij mij dan vele taaltrainingen daarvoor.

Heleen, heel erg bedankt!


Petra Westdijk

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Petra Westdijk
Bedrijf: Actor
Beoordeling: 8

Leuke, leerzame cursus en een fijne trainer. Deze cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Fijne, duidelijke lesstof en Heleen neemt alle tijd om je er door heen te helpen.

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Jolanda Turling
Bedrijf: Ulenhof
Beoordeling: 9

Ik ben superblij met de gevolgde training. Het fijne is dat de Nederlandse taal ruim behandeld wordt, maar ook de specifieke wensen/problemen van de cursist een onderwerp zijn. Door de persoonlijke benadering voel je je direct op je gemak. In mijn zoektocht naar bijscholing kwam ik veel algemene trainingen tegen waarbij ik het gevoel kreeg er te weinig uit te kunnen halen en het meer gericht is op de "massa".

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Johanne Hagendijk
Bedrijf: Driestar College
Beoordeling: 10

Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb. Het is praktisch, kleinschalig en persoonlijk waardoor er écht aandacht is voor jouw valkuilen en voor jou als persoon. Het was laagdrempelig zodat je er in de praktijk ook écht mee aan de slag kunt. Verder was alles goed geregeld zoals de communicatie en catering.

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Ludmilla Henri
Bedrijf: diverse
Beoordeling: 9

Workshop Nederlandse taal gevolgd. Heleen geeft zeer gestructureerd les en geeft nuttige tips. De workshop is om, voor je het in de gaten hebt. Het is verrassend dat ik, zelfs al is mijn Nederlands nóg zo goed, hier toch nog veel meer leerde dan ik gedacht had...

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Marit Degeling
Bedrijf: Wooncompagnie
Beoordeling: 8

Een praktische en verfrissende cursus! Heleen legt alles duidelijke uit. Instructie en oefening wisselen elkaar goed af. Je lesmateriaal krijg je als naslagwerk mee naar huis. Ik kijk naar de volgende training Zakelijk Schrijven!

Nikki Boon

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Nikki Boon
Bedrijf: Zuiderzeemuseum
Beoordeling: 10

Afgelopen week heb ik de training Nederlandse taal van Heleen Valkema gekregen. Ik ben zeer tevreden over de training en de werkwijze. Heleen gaf duidelijke uitleg en wanneer ik iets niet begreep kreeg ik hier heldere aanvullende informatie over. Alle onderwerpen werden behandeld. Ik was vooral zeer tevreden over de uitleg van de werkwoord vervoegingen. Het kwartje is weer gevallen, en daar ben ik erg blij mee. Heleen bedankt voor je goede hulp!

Ruud Alders

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Ruud Alders
Bedrijf: Wooncompagnie
Beoordeling: 9

Opfriscursus Nederlandse taal gevolgd bij Heleen Valkema. Erg interessant. Goed om de regels weer eens door te nemen zodat gestuntel met d'tjes en t'tjes voorkomen kan worden,. Ik kan deze dag aanraden!

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Debby van der Stouw
Bedrijf: Alfa Accountants en Adviseurs
Beoordeling: 8

Vorige week de training Nederlandse taal gevolgd met de dames van het secretariaat. De training werd gegeven door Heleen Valkema. Zeer leerzame dag, goed om weer helemaal opgefrist te worden. Een aanrader om deze training te volgen.

Cursus: Nederlandse taal
Naam: Margeet van Dijk
Bedrijf: Alfa Accountants en Adviseurs
Beoordeling: 10

Heleen legt rustig, geduldig en goed uit. Zij is goed thuis in de Nederlandse taal. Veel geleerd en weer helemaal taalkundig opgefrist. Dus een echte aanrader om de kennis weer op te frissen

Wil je alle beoordelingen lezen? Klik dan hieronder op het plaatje.