klanten

Mijn klanten

Secretaresses

Mijn cursussen zijn speciaal gericht op secretaresses.

Veel secretaresses zijn onzeker over hun vaardigheden. Bijvoorbeeld in het schrijven van heldere zakelijke correspondentie, of over hun kennis van de Nederlandse taal.

Daarnaast willen veel secretaresses leren hoe ze tijd kunnen besparen. Bijvoorbeeld door te leren notuleren op de laptop, of door betere timemanagement. Daardoor verlagen zij hun werkdruk, en gaan met meer plezier weer naar hun werk.

Mijn klanten zijn secretaresses met passie voor hun vak, maar die vaardigheden missen of willen opfrissen zodat ze hun werk met meer zekerheid en plezier kunnen doen.

Naast groepstrainingen bied ik ook 1-op-1 coaching en training op de werkplek.

Ik heb secretaresses getraind van o.a. de volgende bedrijven:

Bedrijven

Daarnaast werk ik voor bedrijven die tijdelijk secretariële ondersteuning nodig hebben. Dat kan voor een specifiek project zijn, maar ook interim-opdrachten wanneer een secretaresse tijdelijk niet kan werken (bijvoorbeeld door zwangerschap).

Elk aspect van het werk van een secretaresse kan ik overnemen, zoals notuleren en uittypen van interviews. Daarnaast ondersteun ik bedrijven bij het werven en selecteren van een secretaresse met precies die vaardigheden en persoonlijkheid die bij het bedrijf past.

Voor o.a. deze bedrijven lever ik secretariële diensten: