Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Anja van Dishoeck
Bedrijf: Rijnlands Revalidatie Centrum
Beoordeling: 10

Supertraining. De training start met allerlei tips. Heleen weet op een duidelijke en heldere manier de cursisten enthousiast te maken. Ik notuleer al jaren, maar deze training geeft mij toch weer een andere kijk op de mogelijkheden van notuleren. Aanrader voor iedere secretaresse.

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Stephanie Klomp
Bedrijf: Combi Infra Noord-Holland
Beoordeling: 9

Een erg prettige en praktische cursus bij Heleen! Ze brengt de stof goed over met een mooie balans tussen theorie en praktisch toepassen. Erg leuk ook dat we er nog een handig boekje en overzicht bij kregen van belangrijke sneltoetsen en highlights uit de Nederlandse taal. Heleen staat open voor vragen en feedback, luistert goed en zorgt voor een fijn leerklimaat op deze manier. Een aanrader om handige vaardigheden wat betreft het digitaal notuleren bij te leren!

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Marieke van de Velde
Bedrijf: UWV
Beoordeling: 7

Ik heb deelgenomen aan de cursus Notuleren op de Laptop. In de cursus krijg je handige tips en tricks waarmee je tijd kunt besparen tijdens het notuleren. Het was prettig om tijdens de les een vergadering te notuleren, dat was voor mij prettig om er weer een beetje in te komen en er achter te komen wat beter kan. Dit is vooral een oefening voor jezelf. Heleen legt alles goed en helder uit en neemt de tijd voor vragen!

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Samantha Berkhout
Bedrijf: Univé
Beoordeling: 8

Handige tips gekregen voor een snelle verwerking in Word. Daarbij erg leerzaam om aan de hand van mijn eigen notulen en geluidsopname tips te krijgen hoe het anders/beter kan.

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Monique Keuning
Bedrijf: Bibliotheek Bollenstreek
Beoordeling: 7

Leuke, leerzame training voor diegene die al notuleert maar wat tip en tricks nodig hebben. Heleen geeft een goede training. Enorm veel geleerd in een ochtend. Locatie in Woerden was prima en goed bereikbaar.

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Helma Dommerholt
Bedrijf: Maatwerk
Beoordeling: 8

Er waren wel overlappingen, maar over het algemeen een waardevolle cursus met aandacht en tijd voor de stof. Handige tips en praktijkgericht. Voor mij echt een zinvolle training om te doen.

Wil je alle beoordelingen lezen? Klik dan hieronder op het plaatje.

Sluit Menu