Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Anja van Dishoeck
Bedrijf: Rijnlands Revalidatie Centrum
Beoordeling: 10

Supertraining. De training start met allerlei tips. Heleen weet op een duidelijke en heldere manier de cursisten enthousiast te maken. Ik notuleer al jaren, maar deze training geeft mij toch weer een andere kijk op de mogelijkheden van notuleren. Aanrader voor iedere secretaresse.

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Stephanie Klomp
Bedrijf: Combi Infra Noord-Holland
Beoordeling: 9

Een erg prettige en praktische cursus bij Heleen! Ze brengt de stof goed over met een mooie balans tussen theorie en praktisch toepassen. Erg leuk ook dat we er nog een handig boekje en overzicht bij kregen van belangrijke sneltoetsen en highlights uit de Nederlandse taal. Heleen staat open voor vragen en feedback, luistert goed en zorgt voor een fijn leerklimaat op deze manier. Een aanrader om handige vaardigheden wat betreft het digitaal notuleren bij te leren!

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Kawita Bissumbhar
Bedrijf: Aloysius
Beoordeling: 10

Ik vond de training Notuleren op de laptop heel leuk en leerzaam. Veel tips meegekregen en ik kon al mijn vragen kwijt waarop die weer keurig beantwoord werden. Omdat wij met een klein clubje waren vond ik dat een ieder van ons voldoende aandacht kreeg tijdens de training. De trainer heeft aandachtig geluisterd en gaf niet zomaar antwoord maar ging echt op je vraag in. Het tempo van de training was goed bij te houden. In de praktijk gaat het vaak anders dan wat je tijdens zo'n training meekrijgt of leert maar de tips en tricks neem ik zeker mee.

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Samantha Berkhout
Bedrijf: Univé
Beoordeling: 8

Handige tips gekregen voor een snelle verwerking in Word. Daarbij erg leerzaam om aan de hand van mijn eigen notulen en geluidsopname tips te krijgen hoe het anders/beter kan.

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Monique Keuning
Bedrijf: Bibliotheek Bollenstreek
Beoordeling: 7

Leuke, leerzame training voor diegene die al notuleert maar wat tip en tricks nodig hebben. Heleen geeft een goede training. Enorm veel geleerd in een ochtend. Locatie in Woerden was prima en goed bereikbaar.

Cursus: Notuleren op de laptop
Naam: Helma Dommerholt
Bedrijf: Maatwerk
Beoordeling: 8

Er waren wel overlappingen, maar over het algemeen een waardevolle cursus met aandacht en tijd voor de stof. Handige tips en praktijkgericht. Voor mij echt een zinvolle training om te doen.

Wil je alle beoordelingen lezen? Klik dan hieronder op het plaatje.