Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Hester Weigand
Bedrijf: Eligant Lyceum
Beoordeling: 8

Deze cursus heb ik ervaren als een SuperLeuke cursus, afwisselend en leerzaam. Ik heb niet alleen veel technisch inhoudelijk geleerd over o.a. Outlook, Word en OneNote maar zeker ook een persoonlijke groei doorgemaakt door de onderwerpen die gingen over pro-activiteit, assertiviteit, profilering en feedback. De locatie in Woerden is prima te bereiken. Kortom, een goede en leuke cursus, niet in de laatste plaats door de sympathieke en betrokken trainster Heleen Valkema!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Karin van Dijk
Bedrijf: Stichting EduCare
Beoordeling: 10

De SuperSlimmesecretaressecursus is heel veelzijdig. Het is gericht op je vaardigheden en je persoonlijke ontwikkeling en dat laatste werd breder opgepakt dan ik had verwacht. Het gaat om jouw ontwikkeling op professioneel vlak (werk) maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling (privé). Er is ruimte voor goede gesprekken en de cursus zit vol met SuperSlimme tips!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Desirée Jansen
Bedrijf: Belastingdienst
Beoordeling: 8

Voor mij was de cursus De Superslimme Secretaresse een opfriscursus waarbij ik weer veel praktische kennis heb opgedaan en veel over mijzelf heb geleerd. Ik voelde mij meteen op het gemak bij Heleen, zij luistert goed naar je en geeft je persoonlijke adviezen. Ze heeft oog voor de persoon die je bent. De diverse naslagwerken en handleidingen zijn fijne handvatten die ik nog regelmatig inkijk. Het was fijn om bij Heleen de cursus te volgen.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Carola Vos
Bedrijf: Baudartius College
Beoordeling: 8

Een cursus waarin praktische kennis wordt gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Mijn doel was mijzelf en mijn werkomgeving naar een hoger plan tillen. Daarvoor heb ik voldoende motivatie en inspiratie opgedaan. De ontvangen naslagwerken zijn handig voor de praktische onderdelen. Heleen, ik heb je training en jou als waardevol ervaren.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Miranda Bustamante
Bedrijf: Provincie Noord-Holland
Beoordeling: 10

Ik heb de training ervaren als zeer leerzaam. Met gezellige cursisten en trainer. Heleen is ervaringsdeskundige en een goede trainer. Ze is goed voorbereid, duidelijk en heeft op alle vragen antwoord. Soms niet meteen, maar komt dan later met een antwoord. De training is ook op gericht op persoonlijke groei. Kortom een aanrader!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Bernadette van de Knaap
Bedrijf: No.3 design & more
Beoordeling: 9

Inspirerende training die je op veel verschillende vlakken in beweging zet. Een aanrader als jij jezelf wil ontwikkelen op secretarieel gebied. Je krijgt heel veel handvatten om jezelf (weer) goed op de kaart te zetten! Na het voltooien van deze opleiding kan je er vol zelfvertrouwen weer tegenaan.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Monique van Gijzen
Bedrijf: DJI
Beoordeling: 10

Dit had ik niet willen missen! Nadat ik alle vorige recensies gelezen had, werd ik erg nieuwsgierig. Zo enorm veel geleerd waar ik verder mee kan. Voor een deel persoonlijke groei en heel veel praktische tips die je gelijk in de praktijk kunt gebruiken. Ik kan het iedere secretaresse aanraden, als investering voor jezelf.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Els Lasscher
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 9

Absolute aanrader! Een goede cursus, waarbij je meer inzicht krijgt in jezelf en jouw manier van werken. Soms erg confronterend, maar wel met veel handvatten waar je verder mee kunt. Interessante lessen, de samenwerking met Liesbeth was ook erg leerzaam voor mij. Ook zij weet je heel goed een spiegel voor te houden.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Katja Hoogveldt-Lamers
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 8

De training van Heleen heeft me veel gebracht. Het geeft je niet alleen (aanvullende) kennis over systemen/onderwerpen als Outlook, Word, de Nederlandse taal, maar ook het nodige zelfinzicht ahv jouw gedrag/gedrag van anderen tijdens de sessies over bijv. assertiviteit en communicatie. De energieke lessen en rollenspellen olv co-trainer Liesbeth waren zowel leuk als leerzaam. Het reflectieverslag helpt je om deze, en andere onderwerpen te onderzoeken en te verdiepen. De positieve feedback van Heleen is hierbij heel bemoedigend, ook tijdens de lessen. Zij straalt een prettige rust uit, neemt je serieus en denkt met je mee. Een aanrader, voor zowel beginners als gevorderden in het vak. NB onze laatste sessie incl. eindpresentatie vond plaats buiten de gewoonlijke kantoorlocatie wegens ruimtegebrek, maar is juist een aanrader. Was specialer en feestelijker hierdoor!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Charmaine Li-Tang
Bedrijf: zoekt nieuwe baan
Beoordeling: 10

Zeer leerzaam en interessant! De inhoud ervan sprak mij erg aan. Je bent weer op de hoogte van de benodigde vaardigheden van het secretaressevak, want deze verandert. Heleen geeft deze training op een zeer inspirerende en enthousiaste wijze. Theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Heb mij geen moment verveeld. De SuperSlimme Secretaresse is een van de beste managementassistenttrainingen die ik ooit heb gevolgd! Zeker ook door de overige deelnemers want onze groep was super!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Grace Belle
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 8

Top! Heleen en Liesbeth weten de aandacht goed vast te houden. Onderschat deze training niet! Je leert de Nederlandse taal opnieuw, tips and tricks voor gebruik van Word en Outlook. Daarnaast word je op een ongekende maar prettige wijze met jezelf geconfronteerd.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Femke van der Steen
Bedrijf: Openbaar Ministerie
Beoordeling: 9

Superleuke opleiding. Heleen en Liesbeth zijn een mooi duo samen, soms wat 'zakelijker, maar ook lekker actief bezig zijn met voorbeelden uit de praktijk' Geen dag was saai en ik heb erg veel geleerd wat ik mooi kan toepassen in praktijk en privé met assertiviteit en pro-actief. aanrader!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Vivianne Hegge
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 8

Ik heb de training als erg leuk en nuttig ervaren. Een fijne opfrisser van dingen die je ooit een keer geleerd hebt. Het heeft mijn zelfvertrouwen een boost in de goede richting gegeven!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: José Zwier
Bedrijf: Woonwaard
Beoordeling: 9

In april ben ik gestart met de opleiding De SuperSlimme Secretaresse van Secretarial Services. Een hele mooie opleiding die ik iedereen kan aanbevelen! De trainers, Heleen Valkema en Liesbeth van Reek zijn zeer deskundig en supergemotiveerd. Wat ze beloven maken ze meer dan waar! In vijf trainingsdagen komt er een uitgebreid scala aan onderwerpen voorbij. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor reflectie. Door een mooie afwisseling van theorie en praktijk vliegen de dagen om. Alle onderdelen worden met zorg behandeld en waar nodig wordt langer stilgestaan bij de stof zodat alle informatie goed opgenomen wordt. Door het inbrengen en behandelen van eigen praktijkvoorbeelden is het ook een zeer praktische training. Ik ben dan ook zeer enthousiast over de opleiding en de beide trainers!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Lydia Weenk
Bedrijf: Stichting Consent
Beoordeling: 10

De opleiding De SuperSlimme Secretaresse is een ware aanrader voor alle secretaresses/managementassistenten die zichzelf op een breed vlak willen ontwikkelen. De stof sluit goed aan op de alledaagse bezigheden en is toepasbaar op zowel je werk als in je privéleven.

Wil je alle recensies lezen? Klik dan op onderstaand plaatje.