Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Els Lasscher
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 9

Absolute aanrader! Een goede cursus, waarbij je meer inzicht krijgt in jezelf en jouw manier van werken. Soms erg confronterend, maar wel met veel handvatten waar je verder mee kunt. Interessante lessen, de samenwerking met Liesbeth was ook erg leerzaam voor mij. Ook zij weet je heel goed een spiegel voor te houden.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Katja Hoogveldt-Lamers
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 8

De training van Heleen heeft me veel gebracht. Het geeft je niet alleen (aanvullende) kennis over systemen/onderwerpen als Outlook, Word, de Nederlandse taal, maar ook het nodige zelfinzicht ahv jouw gedrag/gedrag van anderen tijdens de sessies over bijv. assertiviteit en communicatie. De energieke lessen en rollenspellen olv co-trainer Liesbeth waren zowel leuk als leerzaam. Het reflectieverslag helpt je om deze, en andere onderwerpen te onderzoeken en te verdiepen. De positieve feedback van Heleen is hierbij heel bemoedigend, ook tijdens de lessen. Zij straalt een prettige rust uit, neemt je serieus en denkt met je mee. Een aanrader, voor zowel beginners als gevorderden in het vak. NB onze laatste sessie incl. eindpresentatie vond plaats buiten de gewoonlijke kantoorlocatie wegens ruimtegebrek, maar is juist een aanrader. Was specialer en feestelijker hierdoor!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Grace Belle
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 8

Top! Heleen en Liesbeth weten de aandacht goed vast te houden. Onderschat deze training niet! Je leert de Nederlandse taal opnieuw, tips and tricks voor gebruik van Word en Outlook. Daarnaast word je op een ongekende maar prettige wijze met jezelf geconfronteerd.

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Femke van der Steen
Bedrijf: Openbaar Ministerie
Beoordeling: 9

Superleuke opleiding. Heleen en Liesbeth zijn een mooi duo samen, soms wat 'zakelijker, maar ook lekker actief bezig zijn met voorbeelden uit de praktijk' Geen dag was saai en ik heb erg veel geleerd wat ik mooi kan toepassen in praktijk en privé met assertiviteit en pro-actief. aanrader!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Vivianne Hegge
Bedrijf: NVWA
Beoordeling: 8

Ik heb de training als erg leuk en nuttig ervaren. Een fijne opfrisser van dingen die je ooit een keer geleerd hebt. Het heeft mijn zelfvertrouwen een boost in de goede richting gegeven!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: José Zwier
Bedrijf: Woonwaard
Beoordeling: 9

In april ben ik gestart met de opleiding De SuperSlimme Secretaresse van Secretarial Services. Een hele mooie opleiding die ik iedereen kan aanbevelen! De trainers, Heleen Valkema en Liesbeth van Reek zijn zeer deskundig en supergemotiveerd. Wat ze beloven maken ze meer dan waar! In vijf trainingsdagen komt er een uitgebreid scala aan onderwerpen voorbij. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor reflectie. Door een mooie afwisseling van theorie en praktijk vliegen de dagen om. Alle onderdelen worden met zorg behandeld en waar nodig wordt langer stilgestaan bij de stof zodat alle informatie goed opgenomen wordt. Door het inbrengen en behandelen van eigen praktijkvoorbeelden is het ook een zeer praktische training. Ik ben dan ook zeer enthousiast over de opleiding en de beide trainers!

Cursus: De SuperSlimme Secretaresse
Naam: Lydia Weenk
Bedrijf: Stichting Consent
Beoordeling: 10

De opleiding De SuperSlimme Secretaresse is een ware aanrader voor alle secretaresses/managementassistenten die zichzelf op een breed vlak willen ontwikkelen. De stof sluit goed aan op de alledaagse bezigheden en is toepasbaar op zowel je werk als in je privéleven.

Wil je alle recensies lezen? Klik dan op onderstaand plaatje.

Sluit Menu