Cursus: Correspondentie
Naam: Joan Wijma
Bedrijf: Bilderbeek & partners
Beoordeling: 10

Heleen is vriendelijk, duidelijk, luistert goed en heeft de training erg goed voorbereid. Daarbij beargumenteert ze sterk en staat ook open voor discussie. De koeken en snoepjes zijn erg welkom en de begeleidende documentatie is een prettig naslagwerk! Ik hoop nog andere trainingen bij Heleen te kunnen gaan volgen.

Cursus: Correspondentie
Naam: Kim Punt
Bedrijf: Asito
Beoordeling: 10

Ik vond het een hele interessante training. Ik merk dat ik een dag later alles wat ik geleerd heb meteen mee nam in mijn werk. De training duurt een hele dag maar ik heb me geen enkel moment verveeld.

Cursus: Correspondentie
Naam: Jolanda Turling
Bedrijf: Ulenhof
Beoordeling: 9

Ik ben superblij met de gevolgde training. Het fijne is dat naast de basis ook de eigen correspondentie onderdeel is van de training. Je leert kritisch te kijken naar de teksten en het toegankelijker te schrijven voor de ontvanger. Echt een aanrader.

Cursus: Correspondentie
Naam: Marit Degeling
Bedrijf: Wooncompagnie
Beoordeling: 8

Wat weer een leerzame dag! Veel bezig geweest met het (her)schrijven van teksten en brieven. Er is vaak geen goed of fout, maar het kan actiever, moderner en vooral korter! Ik heb er zeker wat van opgestoken en ga het gelijk in de praktijk brengen.

Cursus: Correspondentie
Naam: Sjoukje Wiegersma
Bedrijf: CAGGB
Beoordeling: 10

Als 'oude' rot in het vak heb ik van Heleen heel wat bruikbare tips gekregen om mijn persoonlijke schriftelijke communicatie te moderniseren. Ik kan nu mijn e-mail- en briefverkeer beter afstemmen op mijn ontvanger. Zeer leerzaam en praktisch!

Cursus: Correspondentie
Naam: Johan Boersma
Bedrijf: CAGGB
Beoordeling: 9

Ik heb veel aan de training gehad, vooral de 'opfriscursus' in de ochtend waarbij het me opviel hoeveel ik eigenlijk gebruik maak van de autocorrectie (d/t en dt). Ook werd de training op een leuke manier gegeven, dit vind ik ook een groot pluspunt als het een training is van een hele dag. Bedankt!

Wil je alle recensies lezen? Klik dan op onderstaand plaatje.