Secretarial Services

★★★★★Werving & Selectie van uw secretaresse

De ene secretaresse is de andere niet. Dat betekent dat niet iedere secretaresse geschikt is voor uw bedrijf, voor uw specifieke situatie. Niet alleen kwaliteiten en vaardigheden zijn belangrijk, maar ook of iemand binnen het team past.

Vaak heb ik gezien dat zowel het bedrijf als de secretaresse niet gelukkig zijn met elkaar, omdat er geen goede match is.

Daarnaast blijkt telkens weer dat het zoeken een lastige en tijdrovende bezigheid is. Bedrijven hebben moeite met:

  • Het vinden van de juiste persoon
  • Onderscheid maken tussen uiterlijk (ziet iemand er ‘representatief’ uit) en kwaliteiten
  • Iemand die niet alleen over de juiste kwaliteiten beschikt, maar ook goed binnen het team past

Ik koppel de juiste secretaresse aan uw bedrijf. Iemand met de juiste skills, én een passende persoonlijkheid. En daar heeft iedereen profijt van. Lees maar:

Hil Rabenberg, directeur-bestuurder van dnoDoen: “Onlangs heeft Heleen zorg gedragen voor de werving en selectie van mijn secretaresse. Met de juiste mix van zakelijkheid en betrokkenheid heeft Heleen aan de hand van het bedrijfsprofiel van dnoDoen de juiste kandidaat geselecteerd waarmee gelijk een klik ontstond met de directeur-bestuurder. Dit geeft aan dat Heleen, naast de zakelijke kenmerken van de selectie ook over empathisch vermogen beschikt om deze match te kunnen maken.” 

Maak een vrijblijvende afspraak

Omdat de omvang van de opdracht nooit standaard is, kan ik niet zonder meer een offerte geven voor deze dienst. Neem daarom contact op, dan maken we een vrijblijvende afspraak!

Bel (06 27 57 20 26) of vul het onderstaande formulier in. Dan bel ik ú binnen 24 uur.

 
  • Reactie binnen 24 uur
  • Uw gegevens zijn veilig bij mij!

Opdrachtgevers

Bedrijven waarvoor ik secretariële diensten heb verleend
Heleen Valkema
 
P1680291 copy.jpg
Ik ben meer dan 25 jaar secretaresse. Ik heb onder andere jarenlang gewerkt voor KPMG.

Nu verleen ik mijn secretariële diensten op freelance basis voor verschillende bedrijven. Zij huren mij in wanneer zij tijdelijk (extra) ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld bij een groot project, of bij zwangerschapsverlof van een vaste secretaresse.
 

Contact

T: 0228 325139
M: 06 27 57 20 26
E: info@secretarialservices.nl