Secretarial Services

★★★★★LinkedIn-afbeelding beste opleider klein.PNG

Cursussen voor secretaresses

Kies uit de meest populaire trainingen:

Cursussen zijn vanaf 2 deelnemers ook incompany mogelijk, zie de prijslijst.

Overige secretaressetrainingen:

Staat de cursus die jij zoekt niet hierboven? Neem dan contact op! Ik verzorg cursussen ook op verzoek.

Waarom een cursus voor secretaresses bij Secretarial Services?

Meer dan 25 jaar ervaring als secretaresse

Zelf heb ik een rijk verleden als secretaresse bij verschillende bedrijven. Daardoor weet ik niet alleen hoe belangrijk secretaresses zijn voor een bedrijf, maar ook welke kwaliteiten essentieel zijn om het werk goed te kunnen doen.

Incompanytrainingen al vanaf 2 deelnemers

Het ultieme gemak: al vanaf 2 deelnemers bepaal je zelf, in goed overleg, de datum en tijd.

Praktische trainingen: secretaresses gaan direct aan de slag

Theoretische trainingen zijn meestal saai, en van de stof blijft maar weinig hangen bij cursisten. Daarom zijn mijn trainingen zo praktisch mogelijk. Je gaat direct aan de slag, zodat je leert door te doen. En zodat je het geleerde heel gemakkelijk kunt toepassen op het werk.

Korte en bondige trainingen; veel leren in weinig tijd

Geen wekenlange of zelfs maandenlange cursussen. Maar juist korte en bondige trainingen waarin je veel praktische kennis opdoet die je direct kunt toepassen op kantoor.

Trainingen op maat voor elk budget

Ik kan mijn trainingen aanpassen aan jouw behoeften. Vertel mij welke specifieke vaardigheden jij wilt trainen, en ik zorg voor een cursus op maat. Zo kun je je budget richten op precies datgene wat nodig is!

In welke training ben je geïnteresseerd?

Staat de cursus die jij zoekt hier niet tussen? Neem dan contact op! Ik verzorg cursussen ook op verzoek.